Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Czy jest tu ktoś doświadczony w bojach sądowych w Głogowie i czy może polecić dobrą kancelarię adwokacką?
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
To chyba dawno w Głogowie nie byłeś. Narobiło się tu adwokatów i radców prawnych na każdym rogu. Więcej niż stacji benzynowych
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A miałem na myśli takie lepsze sprawdzone kancelarie. Samych prawników to fakt jest bardzo dużo
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wpisz sobie adwokat Głogów opinie i poczytaj takie wątki już są nawet z 2014 r. polecana jest adw. Dagmara Biedroń chyba najbardziej ze wszystkich adwokatów w tej mieścinie
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Fajnie dzięki za późne ale info. Już do niej właśnie zleciłem sprawę. Zobaczymy czy jest taka dobra jak wszyscy piszą
Liczba postów: 22
Reputacja:
0
Szukasz dobrego adwokata nie ważne czy w Głogowie czy gdziekolwiek indziej idź do dobrej starej ekipy co jest na rynku wiele lat. Adwokaci to stare wygi. Starszy adwokat ma dużo większe doświadczenie niż młodzik z ładnymi zdjęciami w internecie. On wie jak się poruszać po sądowych korytarzach, w jakie drzwi zapukać aby sprawa szła szybciej. Wiem to z doświadczenia - adwokat musi być na rynku wiele lat wtedy każdą sprawę poprowadzi dobrze i skutecznie. To nie tylko moja opinia ale ogólnie tak jest przyjęte w tym środkowisku
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Ja mam złe doświadczenia ze starymi adwokatami. Jedem mi wziął pieniądze i od tamtej pory go nie widziałem a na rozprawę przysyłał zastępce co nawet jeszcze adwokatem nie był. Dlatego teraz muszę szukać prawnika od nowa...
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Czy w sprawie o podział majatku mogę się starać o przydzielenie pelnomocnika z urzędu?
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Tak i zwolnienie od kosztów sądowych jeżeli dochód jest niski.