Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Adwokat za napisanie pozwu i prowadzenie sprawy rozwodowej policzył 5600zł, wraz z kosztami rozwodu. Wydaje mi się że to bardzo drogo. Podzielcie się jak to u was było? Dodam że rozwód bez orzekania, żadnych alimentów czy podziału majątku, Zwykły rozwód góry dziękuję.
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ale drogo na maxa dobry adwokat w Świdnicy lub Wałbrzychu za taką sprawę weźmie max 3 tyś
Reputacja:
0
Też miałam zwykły rozwód (bez orzekania winy, podziału majątku itp) i nie brałam adwokata..
Liczba postów: 54
Reputacja:
0
To teraz usiądźcie... Wrocław - 5000netto plus opłata sądowa.
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Dobry adwokat jak każdy dobry fachowiec nawet jak sprawa prosta to policzy drogo. Bo ma klientów i woli wybierać te sprawy na których zarobi najlepiej. Nikt nie lubi pracować za mniej jak można za więcej
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Jeśli rozwód bez orzekania to można obyć się bez adwokata
Reputacja:
0
WARSZAWA : 4500 netto bez orzekania o winie, bez podziału majątku. Ale z ustaleniem alimentów i widzen.
Reputacja:
0
a ja mam rozwod w poniedzialek i nie bralam zadnego adwokata ...po co jezeli jestem bez winy to tez moge sie sama bronic nawt jak maz bedzie rzadac innego wyroku nie nie ,gdy czuje sie ktos bez winy powinien walczyc sam i wowczas dumnym sie bedzie
Liczba postów: 117
Reputacja:
0
Wyjść można dumnym i ...mocno przegranym.