Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam
Proszę o polecenie prawnika z Gdańska (bądź okolic), który pomoże w sprawie kredytu w CHF z Getinu (DomBanku).
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja jestem z Gdańska a mam prawnika z Warszawy
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Ja podobnie,jestem z Bydgoszczy a kancelaria z Warszawy..Nie sugeruj się siedzibą kancelarii ale kompetencjami.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Mogli byście jednak polecić jakąś kancelarię z Gdańska lub Trójmiasta? Ja to wolę jednak z prawnikiem porozmawiać osobiście
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Dokładnie w Gdańsku. Nie poszalejesz. Do takiej sprawy trzeba naprawdę dobrego prawnika - nie patrz na poszukiwanie adwokata w pobliżu i nie wybieraj najtańszych ofert bo to prowadzi do katastrofy
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Ja jestem z Gdańska a kancelarię mam z Warszawy. Wszystko załatwione jak narazie zdalnie
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Z Gdańska wybór jest średni kiedyś jeszcze można by się zastanawiać teraz to tylko Sosnowski adwokaci i radcowie prawni ewentualnie Mazur i Wspólnicy to są kancelarie z Warszawy ale to u nas nie ma znaczenia.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Ja mieszkam w Gdańsku a rodzice we Wrocławiu i szukam dla nich prawnika. Na początku w Gdańsku ale ojciec twierdzi, że on musi mieć prawnika u siebie aby śledzić sprawę. Wiem, że to jest bez sensu ale może wiecie jak to rozwiązać?