05-30-2018,
Jakiś czas temu dostałam pismo z sądu, że ojciec mojego synka założył mi sprawę o uregulowanie widzeń. Powiem szczerze, że poniosła go wyobraźnia, bo z wniosku wychodzi na to, że chce widzieć dziecko codziennie plus wakacje, święta itd. Czy po tym jak sprawa się odbędzie to ja mogę złożyć wniosek o ograniczenie praw? Dodam, że to co on napisał o mnie jak i o mojej rodzinie jest stekiem bzdur i kłamstw. Ja niestety będę sama i świadków na jego dotychczasowe zachowania nie mam, jedynie interwencje zgłaszane na policję. On za to na świadków wziął swoją matkę i brata.
Co sąd bierze pod uwagę w przypadku ustalania widzeń rodzica z dzieckiem? I jak ja mogę się wybronić w tej sytuacji? Nie posiadając żadnych świadków? Potrzebuję adwokata do tej sprawy? Jak tak to który we Wrocławiu pomoże?
Co sąd bierze pod uwagę w przypadku ustalania widzeń rodzica z dzieckiem? I jak ja mogę się wybronić w tej sytuacji? Nie posiadając żadnych świadków? Potrzebuję adwokata do tej sprawy? Jak tak to który we Wrocławiu pomoże?